menusearch
shahidmadani.com

شصت و یکمین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد

header
جستجو
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ | ۹:۱۴:۴
۱۴۰۱/۹/۱۲ شنبه
(0)
(0)
شصت و یکمین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد
شصت و یکمین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد

این جلسه روز یکشنبه مورخ 6 آذر ماه در تالار معلم همدان برگزار شد

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین تراشیون طی سخنانی در خصوص نقش رسانه در تربیت فرزندان اشاره کرد:

عرض سلام و وقت بخیر خدمت یکایک شما شما والدین محترم برای بنده جای بسی خوشحالی و خرسندی است که در عرض دو و نیم سال گذشته از زمان کرونا تا به امروز جلسات به صورت مجازی برگزار می‌شد مجدداً توفیق حضور در جلسات را پیدا کردم و امیدوارم انشاالله مطالبی که خدمت شما تقدیم می‌شود قابل استفاده باشند، بنده با یک مقدمه بحث امروز را شروع می‌کنم زمانی که صحبت از سلطه می‌شود می‌بینیم که یک سلطه ی اقتصادی، سلطه ی نظامی، گاهی سلطه ی فرهنگی در جامعه وجود دارد؛ ولی شاید ما تا به حال به این موضوع توجه نکردیم که متأسفانه امروز یک سلطه ی تربیتی هم در دنیا در چند دهه ی اخیر شکل گرفته است؛ اما اینکه این سلطه تربیتی چیست؟ خوب است که ما پدر و مادرها با آن آشنا باشیم. شاید برای ما ملموس باشد و همین طوری که من می‌گوییم در برخی از زندگیها این رفتارها ملموس است و ما آن را می‌بینیم؛ اما حواس ما و توجه ما به آن نیست که حواسمان نیست که دارد چه رخداد و چه اتفاقی سر نسل ما می‌آید و ما گاهی اوقات در برخی جاها نیاز به تلنگر داریم در سلطه ی تربیتی یک نظام سلطه ی پنهان تربیتی در دنیا وجود دارد که عملاً می‌خواهد مدیریت تربیت فرزندان را از ما بگیرد؛ یعنی می‌خواهد سطح شما پدر و مادرها را در حد نیاز زیستی فرزندان پایین بیاورد؛ یعنی پدر خانواده فقط در حد یک عابر بانک عمل کند که پدر شما پول دربیاورید و سرپناه و خورد و خوراک برای فرزندان فراهم بکند و مادر خانواده هم شما هم در حد نیروی خدمات باشد و دغدغه شما فقط به دیزاین سفره و ست کردن رنگ لباس با فرزندان در مراسم و ... که باعث می‌شود سطح هارمونی ما را تا این حد پایین بیاورند.

در نهایت ما با این مسائل سرگرم می‌شویم و برای باور، افکار و اعتقادات فرزندان دیگران سلطه گری و تربیت می‌کنند. در تهران پدری به بنده مراجعه کرد و از فرزند خودش در مورد این که فرزندش به‌ آنها گوش نمی‌دهد گله کرد و متأسفانه ایشان گفتند که مادر این بچه در خانه به این فرزند خوب سرویس میدهد؛ یعنی سطح مادر را در خانه در حد گارسن پایین آوردند. اگر ما همه ی نیازهای زیستی فرزندان را تأمین بکنیم و دغدغه هم داشته باشیم که بچه چه بخورد، چه بپوشد و کجا بخوابد و همه این کارها را بکنیم و در نهایت‌ آنها را به دست رسانه ها بسپاریم و مربی فرزندان ما می‌شود افرادی مانند مهران مدیری، احسان علیخانی، رامبد جوان، جومونگ، دونگ یی و برنامه هایی مانند عصر جدید که برخی از شئونات در آن رعایت نشد و حتی برخی مواقع حیای لازم در انجام برخی حرکات(توسط دختران) از بین رفت و با توجه به تأثیرگذاری که در نسل داشت اکثر بینندگان را به سمت خوانندگی و ترانه سرا شدن سوق داد.

نظام سلطه ی تربیتی پادویی را به خانواده ها می‌سپارد و تمامی تلاش خود را می‌کند که مقدمات را به بچه ها بسپارد، والدین محترم بپذیرید که بین فرزندان ما و حیوانات تفاوت وجود دارد زمانی که یک حیوان گرسنه را سیر کنید از شما حرف شنوی دارد؛ ولی وقتی فرزند آدم را سیر می‌کنید تازه شروع به ناسازگاری می‌کند در این باغ وحش ها نگاه کنید شیر سیر در قفس می‌خوابد و شیر گرسنه در اطراف قفس دور می‌زند و این بچه ها که شکم سیر می‌شود تازه ناسازگاری شروع می‌شود و زمانی که این اتفاق می‌افتد شما بچه را رها می‌کنید و نظام سلطه ی تربیتی برای این مباحث امروزه برنامه دارد و به همین خاطر هست که پذیرش دانشجو از کشور ما در کشورهای دیگ زیاد است و در تمامی کشورها این گونه نیست که این تعداد پذیرش دانشجو داشته باشیم و بقیه وارد کار می‌شوند و سقف ادامه تحصیل در دنیا فوق دیپلم است و فقط 17 درصد تحصیلات لیسانس و بالاتر دارند و این افراد در پذیرش دانشجویان ما حرف دارند، در دانشگاه اصفهان بودم دانشجوی دکترایی پیش من آمد و گفت زمانی که در کشور دیگر بودم استاد راهنمای بنده اولین بحثی که به من گفتند این بود که بطری مشروبی را به بنده نشان دادند و گفتند که من این را به شما می‌دهم و دینتان را می‌گیرم و بنده پس از فارغ التحصیلی پیش ایشان رفتم و گفتم نه دینم را توانستید بگیرد و نه من مشروب خوار شدم.

امروز ساختار فکری تا خلوتگاه ما وارد شد که در حین خواب هم با گوشی در فضای مجازی درگیر هستیم کار را تا جایی پیش بردند که برای نسل ما نامگذاری می‌کنند به دهه ی نودی ها نسا آلفا می‌گویند (فرندان متولد سال 1401 - 1389)، دهه هشتادی ها را نسل (z)(فرندان متولد سال 1389 - 1375). این افراد کار را تا جایی پیش می‌برند در آینده به دختری که مادر خود را در میدان آتش بزند گرین کارت می‏گیرد و این کار متأسفانه در حال رخ دادن است و برخی از دانشگاه های ما نسبت به مادری که‌ آنها را به دنیا آورده بی اهمیت شده اند و می‌گویند می‌خواست ما را به دنیا نیاورد(مادر کیلویی چند). چون عملاً ما خودمان را در این حد می‌بینیم و وضعیت موجود پدر و مادرها منفعل هستند و ما گوش به فرمان فرزندان هستیم و وضعیت مطلوب این است که پدر و مادر فعال عمل کنند و اگر نکند از دست می‌رود و ما مجبور هستیم در هر شرایطی فرزندان را حمایت کنیم و ما باید دنبال نسل فعال باشیم و عملاً گاهی ما را تا جایی می‌بریم که بچه های ما مثل بچه های بی والد هستند؛ یعنی ما هیچ اختیاری از‌ آنها ندرایم و من مادر سی، چهل ساله عقلم را می‌دهم دست بچه و لال می‌شوم و در حقیقت منفعل هستم. علت نفوذ رسانه در ذهن فرزندان ما و ایجاد حالت طلبکاری در فرزندان همه منفعل بودن ما اولیا است.

ابزار نفوذ در عمق وجود فرزندان ما همان رسانه ها هستند و دلیل اصلی آن هم بالابردن انتظارات فرزندان و تغییر نیازها است. امروزه در ufs بررسی کنید در کشوری مثل فرانسه 60 درصد فرزندان پدر مشخصی ندارد و کارشان به جایی رسیده که می‌گویند که باید مثل زنبور عسل زندگی کنیم؛ یعنی یک عده از زنان و مردان را با همان جنسیت نگه داریم تا نسل باقی بماند و بقیه را یک آمپول و دارویی بدهیم که جنسیت‌ آنها خنثی شود تا مشکلات جنسی در غرب کم شود و یکی از شرایطی که در نسل آلفا و (z) به وجود آورده این است که به درس بی علاقه می‌شوند و رسانه وارد زندگی ها شده و نیازها را تغییر داده است.

بهترین مسیر پدر و مادر فعال شدن است و برای این کار بهتراست سرشاخه های فعال شدن پدر و مادر را بشناسیم که عبارتند از:

  1. اصلاح روابط بین زوجین است(ذهن را از درگیری های خودمن خارج کنیم)؛ چون در این شرایط فرزند آسیب دیده راحت تر جذب می‌شوند. که در این شرایط طلاق عاطفی رخ خواهد داد و 7 راه شناخت عاطفی که عبارتند از:
  • کم صحبتی
  • قهر کردن
  • تهدید کردن
  • ناله و نفرین
  • ضرب و جرح
  • جداخوابی
  • خیانت کردن

همه ی این شرایط عملاً به دلیل انفعال بودن ما است.

ادامه صحبت جلسه ی آینده