menusearch
shahidmadani.com

مجموعه مدارس شهید مدنی محصول اراده خالصانه در روزگار خفقان‌ است

header
جستجو
سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۶:۱۰
۱۴۰۴/۶/۲۵ سه شنبه
(0)
(0)
مجموعه مدارس شهید مدنی محصول اراده خالصانه در روزگار خفقان‌ است
مجموعه مدارس شهید مدنی محصول اراده خالصانه در روزگار خفقان‌ است

مجموعه مدارس شهید مدنی محصول اراده خالصانه در روزگار خفقان‌ است////  ثمره اخلاص بنیان‌گذاران مدارس شهید مدنی هنوز در جامعه جاری است////قدمتی نزدیک به یک قرن؛ مجموعه مدارس شهید مدنی از ۱۳۱۸ تاکنون پابرجاست


مدیرعامل موسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی با بیان اینکه این مجموعه به همت مردانی با خلوص نیت و در روزگار خفقان و طاغوت بنیان نهاده شد گفت: بزرگانی با عزم راسخ تصمیم گرفتند فرزندان این سرزمین را در مسیر هدایت پرورش دهند و ثمره آن تلاش‌ها در گذر سالیان در جامعه جاری و منشأ خیر و برکت شده است.


به گزارش روابط عمومی موسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی؛ کارگاه‌های تخصصی عوامل اجرایی مجموعه مدارس موسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی(ره) با هدف ارتقای تعلیم و تربیت، به عنوان یک برنامه تربیتی و تبیینی با حضور دکتر هادی زینعلی، مدرس دانشگاه و مدرسه، مدیرعامل موسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی و مسئولان مجموعه مدارس شهید مدنی برگزار شد.

مدیرعامل مؤسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی در این نشست تخصصی، سخنان خود را با قدردانی از حضور فعال و اثرگذار عوامل اجرایی مدارس شهید مدنی در کارگاه‌های تخصصی آغاز کرد و گفت: این همراهی و هم‌افزایی شایسته‌ سپاس است همچنین خداوند را شاکرم که امروز مجموعه به نقطه‌ای از بلوغ رسیده است که تصمیم‌سازی‌ها و راهبردها از دل مدارس برمی‌خیزد و مسیر مدیریتی را روشن می‌سازد. 

سید محمدکاظم حجازی با تأکید بر اینکه اقدامات مجموعه با تدبیر و همت عوامل اجرایی پیش می‌رود و این روند در مدارس شهید مدنی با سابقه‌ای چند دهه‌ای قابل تحسين است افزود: بنابر روایت‌ها، تاریخ تأسیس این مجموعه به سال ۱۳۲۱ و به نقلی دیگر به سال ۱۳۱۸ بازمی‌گردد. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یاد و نام بزرگانی را که در راه اعتلای این مجموعه گام نهادند و عمر پربرکت خویش را وقف مسیر نورانی تعلیم و تربیت کردند، گرامی می‌داریم. 

مدیرعامل مؤسسه شهید محراب آیت‌الله مدنی با بیان اینکه این مجموعه به همت مردانی با خلوص نیت و در روزگار خفقان و طاغوت بنیان نهاده شد تصریح کرد: بزرگانی با عزم راسخ تصمیم گرفتند فرزندان این سرزمین را در مسیر هدایت پرورش دهند و ثمره آن تلاش‌ها در گذر سالیان در تار و پود جامعه جاری و منشأ خیر و برکت شده است. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه تبلور نگاه شهید بهشتی و تأثیرپذیری از سیره آن بزرگوار پس از شهادتش به کرات دیده شده است یادآور شد: به‌بیانی روشن، شیوه اندیشه ایشان در شاکله رفتاری افراد نمود یافت و این جریان در فضایی صمیمی و دلنشین رقم خورد، به گونه‌ای که با همان رویکرد توانستند آینده را مدیریت کنند. 

حجازی در بخش دیگر متذکر شد: انسان باید باور داشته باشد که در تمامی ابعاد فردی و اجتماعی، آینده‌ای پیش روی اوست؛ از همین رو یا ما به‌ گونه‌ای منفعل تنها شاهد تحقق آینده خواهیم بود، یا با حضوری مؤثر آن را خواهیم ساخت و از برکاتش در گستره جامعه بهره‌مند می‌شویم. 

وی همچنین تأکید کرد: جامعه ما برخاسته از انقلابی است که اساس آن بر نیروی انسانی استوار است؛ نیروی انسانی‌ای که رسالت انسان‌سازی را به‌عنوان اصلی اصیل سرلوحه خویش قرار داده‌ است.

مدرسه بستر واقعی‌تری برای زیستن است

مدرس دانشگاه در حوزه امور تربیتی نیز با اشاره به اینکه مدرسه به عنوان میدان تمرین زندگی است اظهار کرد: مدرسه باید فضایی برای آموزش مهارت‌های زندگی از جمله ترویج گفت‌وگو و سازگاری باشد. 

هادی زینعلی با تاکید بر اینکه دانش‌آموزان در محیطی چون مدارس باید حل تعارضات، شادی و سوگ جمعی و .... را فرا بگیرند یادآور شد: مدرسه بستر واقعی‌تری برای زیستن است. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تربیت میدان می‌خواهد بدان معنا که از جنس یافتن است و در عرصه شکل می‌گیرد از همین رو کادر مدارس باید مهربان و اهل مطالعه باشند تا تاثیرگذاری مستقیم ایجاد شود. 

این مدرس دانشگاه در بخش دیگر با یادآوری اینکه انس و محبت مقدمه هر کار تربیتی است گفت: اگرچه اخوت و محبتی که تبدیل به مودت نشود موثر نخواهد بود. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدرسه تراز مدرسه یادگیرنده است ادامه داد: مدرسه جایی است که در مرحله نخست باید کار تیمی شکل گیرد و تحقق یابد درست مانند یک خانواده موفق، همچنین مدارس از روش‌های سنتی که ناکارآمدی خود را اثبات کردند دست بکشند. 

زینعلی با بیان اینکه تربیت از جنس اموری است که باید باشد تا منتقل شود افزود: تربیت حادث نمی‌شود مگر در یک فضای تربیتی از این رو در مدرسه‌ای که روح اخوت و همکاری حاکم است تربیت معنا پیدا می‌کند به طوری که ۹۵ درصد تعلیم و تربیت اسلامی از رفتار ما و تربیت غیرمستقیم منتقل می‌شود. 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در یک مجتمع آموزشی باید هنر حل مسئله به دانش‌آموزان آموزش داده شود متذکر شد: مدرسه به جد محلی برای تمرین زندگی است.

ین کارشناس امور تربیتی در بخش دیگر با بیان اینکه خداوند رزق معلمان را از کار ابنیاء و اولیا قرار داده است گفت: شهید رجایی درباره معلمان می‌گوید، معلمی شغل نیست بلکه عشق است، گویی افرادی که معلمی شغلشان شد دیگر معلم نیستند. 

وی در پایان با اشاره به اینکه تحول دانش‌آموزان ولو یک نفر طبق آیه قرآن کریم مطابق هدایت بشریت است اضافه کرد: چنانچه در طول دوران کاری هر یک از عوامل مدرسه از خدمت تا تدریس یک حاج قاسم به جامعه تقدیم شود ثوابی خاصه دارد. 

گفتنی است، در پایان کارگاه‌های تخصصی، مراسمی رسمی و صمیمی برگزار شد که طی آن آقای ناظمی‌جلال به عنوان رئیس امور مدارس مجموعه شهید مدنی(ره) معارفه شد. 

همچنین بیانیه پایانی این گردهمایی که حاصل هم‌فکری و هم‌افزایی عوامل اجرایی و مدیران مدارس بود، قرائت شد و به سمع و نظر حاضران رسید؛ بیانیه‌ای که بر استمرار راه بزرگان، تقویت همبستگی و حرکت در مسیر تعالی تعلیم و تربیت تأکید داشت.